Διανομή - Ψυγειομεταφορές Δημοβασίλης

 

 
Με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στο χώρο και εξειδικευμένο προσωπικό, η Μεταφορική Δημοβασίλης με έδρα την Αμφιλοχία και υποκατάστημα στην Αθήνα, αναλαμβάνει υπεύθυνα τη διανομή των εμπορευμάτων και των αντικειμένων σας. Ο επαγγελματικός μας εξοπλισμός και τα σύγχρονα οχήματα όλων των τύπων που διαθέτουμε, με υδραυλικές πόρτες, ανυψωτικά μηχανήματα και γερανούς, εξυπηρετούν άμεσα και αποτελεσματικά κάθε σας ανάγκη που σχετίζεται με διανομές, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ακόμη, στη Μεταφορική Δημοβασίλης εκτελούμε ψυγειομεταφορές, με διατήρηση της θερμοκρασίας σε συγκεκριμένους βαθμούς. Απευθυνθείτε σε εμάς για τη μεταφορά ξηρών φορτίων, φορτίων συντήρησης, φορτίων ψύξης, ή φορτίων κατάψυξης, σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Όλα τα οχήματα του στόλου μας διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες χρήσης και είναι εξοπλισμένα με GPS telematics και καταγραφικό θερμοκρασίας με πλήρες ιστορικό αρχείο, για την ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων. Εγγύηση για τα εμπορεύματα που μεταφέρουμε, αποτελεί η συνεργασία μας με την ασφαλιστική εταιρεία NP Ασφαλιστική-Νέος Ποσειδών Α.Ε.Α.Ε.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει επίσης με συνέπεια την είσπραξη αντικαταβολών.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για διανομές και ψυγειομεταφορές!
 

Φωτογραφικό Υλικό

 

 
 
 
 
 
 
 

Φόρμα Επικοινωνίας

 


 
 
Ονοματεπώνυμο :
 
*
 
 
 
Τηλέφωνο :
 
*
 
 
 
 
 
Email :
 
*
 
 
 
Είδος Μεταφοράς :
 
 
 
 
 
Θερμοκρασία / Βαθμοί :
 
 
 
 
 
 
 
Παλέτες :
 
 
 
 
 
Κιλά :
 
 
 
 
 
 
Τόπος Φόρτωσης :
 
 
 
 
Ημερομηνία Φόρτωσης :
 
 
 
 
 
Ώρα Φόρτωσης :
 
 
:
 
 
 
 
Τόπος Προορισμού :
 
 
 
 
Ημερομηνία Προορισμού :
 
 
 
 
 
Ώρα Προορισμού :
 
 
: